Efter seks år i spidsen for KFD’s Talentgruppe har Bjarne Nigaard valgt at stoppe. Lars Møller Hansen overtager ansvaret for talenterne i KFD.

– Det har været sjovt og givende at arbejde med en stribe unge dommertalenter de seneste år. Jeg noterer med glæde, at mange af de unge mennesker har udviklet sig både dommerfagligt og personligt gennem arbejdet i Talentgruppen. Selvom jeg nu har valgt at stoppe som talentchef, vil jeg stadig holde øje med, hvordan dommerne klarer sig videre i deres karrierer, siger Bjarne Nigaard.

Lars Møller Hansen er mentor for et af de nuværende talenter og har ved flere lejligheder holdt kommunikationstræning for Talentgruppen.

– Jeg har fra sidelinjen set, hvordan Bjarne med stort engagement har givet KFD’s talenter nogle fantastiske muligheder for at udvikle sig og få indsigt i, hvad det kræver at nå rigtig langt med dommergerningen. Jeg håber, jeg kan forsætte i det spor, hvor der bliver stillet krav til vores talenter, og hvor de samtidig får nogle unikke muligheder, der kan udvikle dem som dommere og unge mennesker. Jeg glæder mig til at arbejde med talenterne og trække på de mange kompetencer, vi har i KFD, siger Lars Møller Hansen.

KFD’s Talentgruppe tæller pt. fem dommere.

Ny talentchef for KFD’s Talentgruppe