Søndag den 22. kl. 16.00 på Ceres Park i Aarhus gik Henrik Sønderby på banen til sin kamp nummer 400 i Superligaen.

Coronaen har ødelagt meget for os alle, og fejringen af Henrik var ingen undtagelse. Bestyrelsen ville meget gerne have være ude og overrække et par flasker vin, men da dette ikke var muligt, måtte vi gøre noget andet.

Til Superligakampen mellem Brøndby IF – AaB skulle Henrik i aktion igen. Her var det Morten Krogh, som styrede slagets gang. Jonas Hansen skulle have været 4. dommer, så bestyrelsen fik Jonas til at købe et par flasker vin til Henrik. Dagen efter at Jonas havde købt flaskerne, blev der lavet om på påsætningen. Nu skulle Jonas ikke være 4. dommer til denne kamp, men heldigvis skulle en anden KFD’er det, nemlig Sebastian Aagerup.

Endnu en gang stort tillykke til Henrik med de 400+ kampe i Superligaen!

400 kampe i Superligaen