Tirsdag aften lagde Frederiksberg Hallen endnu engang lokaler til KFD’s årlige generalforsamling og det blev atter én af de rolige generalforsamlinger.

David fremlægger beretning

Der blev sagt mindeord og sendt mange kærlige tanker til de tre KFD’ere, som var gået bort i det forgangne år, inden KFD’s formand – David Nissen – aflagde bestyrelsens beretning. Her var der bl.a. ros og vin til KFD’s kampfordeler – Tom K – som endnu engang havde sørget for et flot rekord tilskud til KFD’ aktiviteter for medlemmerne. Tak for det.

Christian skal en tur til Færøerne

I pausen var der valg til Færøerne blandt fire indstillede dommere. Der måtte to valgrunder til, før det blev afgjort at Christian Jensen vandt med én enkelt stemme foran René Thunø og dermed skal en tur til Færøerne til efteråret. Sidste mand eller kvinde bliver i øvrigt valgt af KFD’s aktivitets udvalg.

Samme aktivitetsudvalg løftede også sløret for en flot og bred vifte af aktiviteter for KFD’s medlemmer i 2020. Aktiviteterne var yderst varierede og går lige fra ølsmagning, grillaften til indsamling af affald. (KFD kunne måske rydde op i Roskilde efter festivallen :-)) . Du kan se aktiviteterne her og der vil løbende blive lagt datoer op for aktiviteterne på hjemmesiden.

René Krarup og Katrine Stensholm stoppede begge i bestyrelsen og fik overrakt vin og gavekort, som tak for indsatsen gennem årene. Bestyrelsen blev fuldtallig igen, da Henrik Kjærsvold-Niclasen og Kristina L. S. Hansen blev valgt ind med flot applaus.

Du kan indenfor kort tid læse referat fra generalforsamlingen og bestyrelsens beretning lige her.

Husk at næste KFD arrangement er tirsdag d. 10 marts, hvor du har mulighed for at blive årets teorimester.

KFD’s nye bestyrelse
Endnu en rolig KFD-generalforsamling