Casper Thorsøe og Sebastian Aagerup

KFD fik før jul en henvendelse fra René Thunø og Peter Ilsted, som på eget initiativ, ønskede at lave lidt ekstra træning for de højere indrangerede dommere i vintermånederne. Sådanne gode initiativer vil bestyrelsen altid bakke op og dette har vi også gjort i dette tilfælde.

René og Peter har booket Frederiksberg Stadion fem mandage i de kolde vintermåneder til udendørs træning. Alle indrangerede dommere fra serie 1 og opefter er blevet inviteret med og 19 dommere har sagt ja til at deltage.

Træningen består af løb og fysiske øvelser med høj intensitet, og så bliver der sluttet af med en gang fodbold.

Oliver prøver at overhale Sebastian

Vi spurgte René, hvorfor de har taget tog initiativ til denne ekstra vintertræning: ”For os som er vant til at vinke og dømme i trioer, så er dommergerningen en holdsport, men om vinteren så er vi overladt til os selv. Det er både hyggeligere og sjovere at træne sammen de andre gutter end at løbe en tur alene på landevejen. Nu har vi lovet hinanden, at vi mødes de her fem mandage, og så er der pludselig ikke så lang tid til sæsonstart.”

Har du også lyst til at gøre en forskel for dine kollegaer i KFD, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen med dine gode initiativer.

I øvrigt har bestyrelsen i KFD jo nedsat et aktivitetsudvalg, som bl.a. vil fremlægge deres årshjul og aktiviteter for 2020 på Generalforsamlingen d. 28. januar.  Det kan I glæde jer til 🙂

Muhammed i en glidende tackling mandag aften
Initiativet belønner sig