KFD
Nyheder

Der blev sagt TAK til årets generalforsamling….

Tirsdag aften var ca. 60 KFD’ere og en enkelt hund (Margrethe) mødt op til den årlige generalforsamling i

Ruben fremfører sin beretning.
Ruben fremfører sin beretning.

Frederiksberg Hallen.  KFD’s formand – Ruben – startede sin beretning med at sige TAK til alle medlemmer for at være med til at gøre KFD til Danmarks bedste dommerklub. Ruben forsatte og fortalte, at bestyrelsen havde afholdt et seminar i januar måned. Her drøftede bestyrelsen hvilke værdier, som skal være pejlemærker for KFD i de kommende år. Fællesskab, Faglighed og Tryghed er nøgleordene i de kommende års arbejde i KFD.

Så var det tid igen til at sige TAK. Denne gang til KFD’s kampfordeler Tom K, som endnu engang havde lavet omsætningsrekord og dermed kunne overføre imponerende 19.750 kr. til KFD’s konto.  Ruben sagde også TAK til DBU København for et godt samarbejde.

Herefter var det Jan Carlsen, som talte på vegne af indrangeringsgruppen. Carlsen sagde bl.a. TAK til de 26 udviklere, som i det forgangne år havde foretaget 223 udviklinger.

Christian skal en tur til Færøerne til efteråret.
Christian skal en tur til Færøerne til efteråret.

Niels Thomasen sagde TAK for turen til Færøerne tidligere i år og tog derefter kasserer-hatten på og gennemgik regnskab og budget. Begge blev vedtaget. Der var kommet et enkelt forslag, som gik på at droppe det differentierede kontingent og i stedet for indføre et ensartet kontingent. Efter en sober debat blev forslaget nedstemt.

Traditionen tro skulle vi stemme en KFD’er en tur til Færøerne. Der var indstillet 8 KFD’ere og det blev Christian Hansen, som trak det længste strå. Christian gik på talerstolen og sagde TAK for indstillingen og TAK til de dommere, som syntes at han skulle have denne tur.

Der var også valg til bestyrelsen, hvor René Thunø og Søren Bruus Svendsen sagde ja TAK til at deltage.

Slutteligt fortalte DFU’s formand – Tore Østergaard – lidt om DFU’s visioner, inden aftenens dirigent Niels-Erik Van Zeijst sagde TAK for god ro og orden.

 

Hi, I’m René Krarup