KFD
Nyheder

Fløjteøl til Peter Munch

På en kold, men flot decembersøndag, var KFD’s udsendte taget til Right to Dream Park i Farum for at se Peter Munch Larsens første Superligakamp på sjællandsk græs – eller rettere kunst. Peter rykkede i Superligaen i sommer, men indtil nu har han kun fløjtet vest for Storebælt, bortset fra 2. halvleg i FCN-AGF for et par uger siden, hvor han blev skiftet ind i pausen fra sin rolle som fjerdedommer, da kampens hoveddommer blev skadet. Så 4. december gjaldt det de første 90 Superligaminutter på Sjælland og dermed en oplagt mulighed for KFD til at ønske Peter tillykke med oprykningen og overrække ham en kurv med fløjteøl.

Peter Munch får velfortjent gave fra KFD
Peter Munch får velfortjent gave fra KFD

Peter dømte en god kamp i Farum, og han var ikke i nærheden af at lave fejl, der kunne måle sig med FCN’s Ernest Asante, som formåede at spille en OB’er fri foran eget mål på ren Jesper Olsen-manér. Det udløste kampens eneste scoring i en i øvrigt ret tam affære.

– Jeg var overrasket og glad for at se Lars Møller med en kurv øl på vegne af KFD. Det er dejligt at føle den opbakning igen, og jeg vil glæde mig til at nyde en af øllene, når sæsonen er færdig, fortalte Peter efter kampen.

Og de skal være ham vel undt efter den flotte oprykning til Superligaen.

Af Lars Møller Hansen

Hi, I’m René Krarup