Læs her og træf dine egne kendelser

Anmeldelser af KFD’s Traineeprograms arrangement i Parken d. 3 december 2016

Chr.Hansen88:

♥♥♥♥♥

Kæmpe oplevelse, og jeg håber det gentager sig

trainee-4”Man er altid i sikre hænder hos KFD’s Traineeprogram, og dette arrangement var virkelig velplanlagt. Dagen startede med en rundvisning, hvor vi hørte rigtig mange sjove beretninger omkring Parkens historie, de største musikstjerner, økonomi og deres græstæppe. Desværre måtte vi ikke se spillernes omklædningsrum pga. den kommende Alka Superligakamp, men jeg smugkiggede lidt. Det var også interessant at møde kampens dommere. Jakob Kehlet var meget sympatisk, og dybt seriøs med hans dommergerning”. Jeg er klar til at gå i hans fodspor!

 

C. Hansen:

♥♥♥♥

Hurtig og præcis levering

trainee-2”Lige fra jeg så opslaget blev jeg fanget. Jeg skrev hurtigt til arrangøren, og informationen var god. Mødestedet passede mig endvidere glimrende, da jeg førhen har været i Parken. Det var fedt at se Danmarks nationalstadion indefra, og se steder, som jeg aldrig har været før.

Hele forløbet var spændende, og jeg følte mig i sikre hænder. Selve arrangementet var alle fem timer værd, og jeg fik mange gode tricks og sociale relationer til mine kollegaer. Jeg lærte særlig meget fra dem med stor international erfaring, og Jens Larsens oplæg var både humoristisk og spændende. Det gav mig en stor inspiration til at forsætte, og til at være en seriøs dommer. Jeg kunne dog godt have brugt en lille pause undervejs, da jeg skulle tisse mega meget halvvejs i hans oplæg. Men jeg havde også drukket to liter vand lige op til. Endvidere var det fedt at have en lounge i Parken, og rigtig gode siddepladser på langsiden til selve kampen”

 

Ulrik Torkesen:

Man bør ikke afholde noget arrangement i -40 graders frost uden mulighed for en mobiloplader

trainee-3”Det var koldt og maden blev forsinket fordi Christian ikke var sulten. Da jeg endelig fik min super lækre laksesandwich fik jeg hikke, fordi jeg spiste den for hurtigt. Et spørgsmål til KFD: Hvorfor kan trænerne og spillerne få varme i sæderne, når vi ikke kunne få det på vores pladser? Endvidere kunne jeg ikke oplade min Iphone 7 under kampen. Jeg havde godt nok fået en gratis billet, men min smartphone løb tør for strøm en halv time inde i kampen, min røv var iskold og jeg havde glemt mine vanter hos Preben. Kan ikke anbefale denne oplevelse til andre, selvom sandwichen var sprød.”

 

Christian Hansen:

♥♥♥♥♥

Stor tak til alle

trainee-1”Der skal lyde en særlig tak til Jens Larsen, Jacob Kehlet, Christian Brixen, Jacob Bille og Benjamin Svedborg for at give noget af deres sparsomme tid til at inspirere og underholde deltagerne denne eftermiddag. Det var virkelig godt!

En stor tak til Lars Mercebach fra PARKEN Sport og Entertainment for at være meget hjælpsom gennem hele planlægningsfasen, og for at gøre dette arrangement muligt. Vi fik en suveræn service hele vejen igennem.    

Til slut skal deltagerne roses for deres store engagement, og for at stille en masse gode spørgsmål undervejs. Jeg håber vi ses ude på banerne, eller til det næste arrangement. Jeg kan helt klart anbefale jer!

Anmeld og find gode dommerarrangementer